Billedserier

Camp 2017
1000 tak for lån af jeres dejlige børn og unge mennesker til vores håndboldcamp. Igen igen har det været en forrygende weekend og igen kan vi bare konstatere, vi har nogle spillere i klubben, der i den grad formår at hygge sig med hinanden og tage sig af hinanden.
Nyhedsbrev
Denne funktionalitet tilbydes desværre ikke.

Om HMH


HMH - Håndbold Mejrup Hvam er en sammenslutning af klubberne MGU og Hvam HK. Vi er lokalområdets breddeklub, og vores medlemmer kommer fra blandt andet Skave, Hvam, Borbjerg, Mejrup og Holstebro.
Fra sæson  2020/2021 har vi holdfælleskab med Hogager fra U 15 til senior

Vi har hold i langt de fleste ungdomsrækker, og vi har et stort korps af dygtige frivillige ledere, som tager imod de unge talenter. Det er altid sjovest at vinde, men vigtigere er det, at der er plads til alle og at holdene fungerer socialt. I forbindelse med sæsonafslutningen tager mange af vore ungdomshold til afslutningsstævner med overnatning.

I vores seniorafdeling spiller vi i langt de fleste rækker. Også her er det lysten og det sociale sammenhold der driver værket. Alle der kunne være interesseret i, at være en del af dette sammenhold er velkommen til at kigge forbi i hallerne  i Mejrup, og Borbjerg     I herrerne har vi hold fra serie 3 til 3 div  på damer siden har vi  jyllandsserie ,serie 1 og mange serie 3 damer spiller
så der er plads til alle der har lyst til at spille håndbold i Mejrup-Hvam

Kalender
4.9.21 - 5.9.21
Håndboldcamp
Mejrup-Hvam afholder håndbold camp for spiller fra U 9 til U 15
lørdag...
Håndbold Mejrup Hvam  |   Elkjærvej 26, Mejrup   |   7500  Holstebro  |   97410920  |   @